Particuliere Verhuizingen

Het is eindelijk zover: je gaat verhuizen. Je hebt er veel zin in om van je nieuwe huis je thuis te maken. Er is nog maar één ding dat moet gebeuren: je hele inboedel verhuizen. Je hebt geen idee hoe je al die spullen soepel van het ene naar het andere huis krijgt. Geen paniek, Verhuisvoordeliger helpt je graag met je particuliere verhuizing. Dan hoef je je nergens meer druk om te maken.

Laat je meubels gratis inwikkelen

Het is altijd weer een uitdaging: meubels verhuizen. Eerst moet je ze uit je oude huis zien te krijgen en dan wil je ook nog dat ze heel aankomen in je nieuwe huis. Als je ons particulier verhuisbedrijf inschakelt, regelen we dat allemaal. We wikkelen je meubels gratis in, zodat ze niet beschadigen. Je particuliere verhuizing uitbesteden scheelt je dus heel wat stress.

Je particuliere verhuizing precies hoe jij het wilt

Heb je een erfstuk dat we op een specifieke manier moeten vervoeren? Of heb je andere speciale wensen voor bepaalde meubels of verzamelingen? Laat het ons weten. Bij Verhuisvoordeliger staan jouw wensen namelijk centraal. Geef van tevoren aan wat je wensen zijn, dan houden wij daar rekening mee.

Volledig verzekerd

Twijfel je toch om de hulp van ons particulier verhuisbedrijf in te roepen, omdat je bang bent om zelf op te draaien voor schade? Dat is nergens voor nodig. Bij Verhuisvoordeliger is je inboedel namelijk volledig verzekerd tot een bedrag van maar liefst 2,5 miljoen euro. Als wij iets beschadigen, krijg je de waarde ervan dus terug. Maar natuurlijk doen we er alles aan om dat te voorkomen.

De laagste prijs

Een ander punt dat mensen vaak tegenhoudt om een particulier verhuisbedrijf in te schakelen, zijn de kosten. Het klussen, verbouwen en een nieuwe inrichting hebben soms al zoveel gekost, dat je liever zelf je verhuizing regelt. Bij ons hoef je je daar niet druk om te maken. Omdat we altijd de laagsteprijsgarantie hebben, kun je je particuliere verhuizing gerust aan ons overlaten. Je betaalt nooit te veel.

Schakel Verhuisvoordeliger in voor je particuliere verhuizing

Besteed je je aandacht liever aan de inrichting van je nieuwe huis dan aan stressen voor de verhuizing? Vraag dan gratis een verhuisofferte aan. Als je vragen hebt of meer informatie wilt, bel of mail ons dan gerust even. We bespreken graag de mogelijkheden.