Contact

Als je meer wilt weten over Verhuisvoordeliger ben je op de juiste pagina. Hier staat informatie over verhuisvoordeliger met een handige FAQ voor al uw veelgestelde vragen en contactgegevens.

Bellen of Whatsapp


070 221 1205

Volg ons op social media

Mailen

U kunt ons mailen info@verhuisvoordeliger.nl.

"Onze missie"

Wij snappen dat de klant zekerheid zoekt bij het kiezen van een verhuisbedrijf, Bij dit verhuisbedrijf krijgt u die zekerheid. Onze verhuizers hebben hier alle ervaring die nodig is om uw verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen. De combinatie van onze klantgerichtheid, aantrekkelijke tarieven en ongekende flexibiliteit maakt Verhuisvoordeliger de juiste keuze voor uw verhuizing.

Verhuisvoordeliger lift in de straat
Verhuisbus en route

"Onze Visie"

Allereerst richten ons op particuliere en zakelijke klanten zodat we kunnen laten zien dat verhuizen ook betaalbaar kan zijn, terwijl we ook de “Beste keuze” zijn om uw opdracht uit te kunnen voeren. alvast bedankt voor het vertrouwen in Verhuisvoordeliger. Daarnaast zijn onze lange termijn doelstelling van de organisatie: het verminderen van de CO2 uitstoot door middel van een begrenzer die de uitstoot verminderd van de verhuiswagens. overmatig gebruik van plastic tijdens de verhuizingen en de voorkeur geven aan toekomstige elektrische verhuiswagens.

FAQ

Nee, wij komen gratis en vrijblijvend bij uw huis of kantoor langs om de situatie te bekijken, hierdoor kunnen wij een offerte helemaal op maat maken.

Dit word berekend aan de aantal manuren, gebruik van de verhuiswagen, kilometers, verhuismaterialen, voorrijkosten en eventuele opslag. 

Ja absoluut, uw inboedel is bij ons verzekerd tot €25.000,- en geldt tijdens het inladen, vervoeren, uitladen en ook in de opslag. met een eigen risico van €250,-. 

U kunt bij ons na uw verhuizing contant betalen of middels een betaallink. Heeft u anders gewenst neem dan contact met ons op via 070 221 1205

Uiteraard zijn we in het weekend ook gewoon inzetbaar.

Ja u ontvangt altijd van ons digitaal de factuur over de mail gestuurd. heeft u hem niet ontvangen? bel naar 06 40 80 90 90 of mail naar info@verhuisvoordeliger.nl