Diensten bij verhuisvoordeliger

Bij verhuisvoordeliger is de basis particuliere verhuizingen, dit is ons concept vanaf het begin en hier zijn we mee groot geworden. Onze dienstverlening heeft zich uitgebreid zodat we meer voor onze klanten  kunnen betekenen. 

Naast het verhuizen alleen bieden wij ook transportservice, opslagruimte, verhuisliftservice en ontruimingen aan.

Onze diensten

verhuizen Den Haag

Verhuizen

Verhuisbedrijf Verhuisvoordeliger is gespecialiseerd in het verhuizen van uw inboedel. Wij hebben echte vakmannen  die weten hoe ze het meest efficiënt uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

opslag

Het is mogelijk om uw inboedel voor korte maar ook langere periodes op te slaan in onze loods. Ook is deze  geklimatiseerd waardoor temperatuur en vochtigheid constant op het zelfde niveau zitten.

Zakelijke verhuizingen

Zakelijke verhuizingen zijn voor ons ook geen uitzondering, wij werken samen met een aantal grote bedrijven waarmee wij regelmatig opdrachten voor uitvoeren. 

Verhuislift

Voor studenten is verhuisvoordeliger de beste keus. Door onze lage tarieven zijn de verhuizingen die we uitvoeren ook voor studenten betaalbaar.

senioren verhuizing

Voor ouderen is het logisch dat er meer zorg word gegeven, hierbij kunt u denken aan dat wij de spullen inpakken en uitpakken voor de klant en dat wij de elektronische apparaten weer aansluiten zoals voorheen. 

Transportservice

Verhuisvoordeliger doet ook verhuizingen internationaal. Verhuist u naar Nederland of juist andersom dan bent u hier bij het juiste adress.