Verhuislift Huren

Zoals je kunt verwachten bij Verhuisvoordeliger verhuren wij ook voordelig verhuisliften. Met onze verhuisliftservice is ook jouw verhuizing snel geregeld. Onze liften worden bediend en opgebouwd door onze deskundige en gecertificeerde medewerkers. We werken uitsluitend met topmerken en goedgekeurde verhuisliften.

Waarvoor kan ik een verhuislift huren?

Als je losse meubels of items wilt verhuizen of je complete inboedel, dan kan het heel handig zijn om een verhuislift te huren. Voorbeelden van waarvoor klanten ons verhuislift hebben ingeschakeld zijn:

  • Piano’s
  • Witgoed: wasmachine, drogers, (Amerikaanse) koelkasten, vriezers, etc.
  • Kluizen
  • Kasten
  • Bankstellen
  • Bedden
  • Fitnessapparatuur.

Met welke verhuisliften werken wij?

Meubellift

Het verhuizen op hoogte of op moeilijk bereikbare plekken kan een hele klus zijn. Met ons verhuislift welke bevestigd is op onze auto gaat het een stuk makkelijker. Deze meubellift reikt tot de 7de / 8-ste etage. Uiteraard zorgen onze operators voor de bediening van deze verhuislift. Heb je geen zin om te sjouwen dan kan je bij ons ook extra mankracht inhuren.

GEDA ladderpakket

Wanneer onze verhuislift met auto niet veilig geparkeerd kan worden in verband met ruimte dan is het flexibele ladderpakket van GEDA een goed alternatief. Denk bijvoorbeeld aan het verplaatsen van voorwerpen naar de tuin. Het opbouwpakket van GEDA reikt tot de 3de etage.

Open bus in de straat

Wat kost een verhuislift

Een verhuislift kan je al huren voor € 69,- per uur met een minimale afname van 2 uur een enkele item liften bedraagt €95,-. Dit is inclusief een operator. Om de verhuislift op locatie te krijgen is het transport ervan binnen 10 kilometer gratis en daarboven € 0,55 per kilometer.

Verhuislift offerte formulier

Bus in straat met lift