<H1>8 Verhuis en inpaktips voor een soepele verhuizing</H1>

8 Verhuis en inpaktips voor een soepele verhuizing

Goede voorbereiding is het halve werk, om je verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen hebben wij een paar handige verhuistips voor u zodat uw verhuizing nog leuker verloopt.

Deze verhuistips zijn gebaseerd op jarenlange ervaringen door verhuizers die dit werk elke dag doen. Er kunnen veel tegenslagen ontstaan tijdens een verhuizing maar met deze verhuistips zorgen we ervoor dat uw verhuizing zo fijn en soepel mogelijk verloopt.


Voor de verhuizing

Verhuistip 1: Begin op tijd

Er is niks erger dan alles op het laatste moment doen, maar dit is toch iets wat vaak voorkomt. Zorg dat alles gepland is en dat je van te voren datums prikt met de dag dat je begint met het inpakken van de dozen. Zo zorg je ervoor dat je geen tijd te kort komt en dat scheelt weer een hoop stress. Ook het regelen van een verhuisbedrijf hoort hierbij.

Verhuistip 2: Gooi onnodige spullen weg

Maak een afspraak met het grofvuil om onnodige meubels en spullen af te laten voeren. Je zult versteld staan hoe weinig spullen je daadwerkelijk gebruikt. Ook is het mogelijk om ons in te schakelen om deze spullen voor u af te voeren!

Verhuistip 3: Verhuisdozen inpakken

Vul verhuisdozen niet alleen met boeken, maar bijvoorbeeld de helft met boeken de helft met een kussen. Zo voorkom je dat verhuisdozen te zwaar worden. Zorg ook dat alle dozen gelabeld worden met wat er in de doos zit en de kamer waar de doos uiteindelijk heen gaat, Ook is het handig om de deurposten te labelen met nummers of namen.

Vergeet niet om serviesgoed in te pakken met inpakpapier die wij standaard leveren.

Verhuistip 4: Gebruik een verhuischecklist

Doordat er zoveel bij een verhuizing komt kijken is het wel is slim om een verhuischecklist te gebruiken. Hierdoor kan je nog de bomen in het bos zien. Zo zie je wat je nog wel moet doen en wat je al geregeld hebt.

De verhuisdag zelf

Verhuistip 5: Parkeerplaats voor de verhuiswagen

Laat uw buren minstens een dag van te voren weten dat u gaat verhuizen en zorg voor voldoende parkeergelegenheid voor de verhuiswagen. Vooral belangrijk als de straat waarin u woont een drukke weg is.

Verhuistip 6: Tas met belangrijke spullen

Zet een nacht van te voren belangrijke spullen in een handtas met daarin sleutels, papierwerk, medicijnen maar houd deze uit de buurt. zo voorkom je dat die tas ineens ingeladen word in de verhuiswagen.

Verhuistip 7: Koffie

Elke verhuizer waardeert wel een kopje koffie in de vroege ochtend. Probeer de koffiemachine dan als laatste in te pakken, zelfde geldt voor de melk en suiker.

Na de verhuizing

Verhuistip 8: Probeer dozen zo snel mogelijk uit te pakken

Probeer binnen een maand alle dozen uitgepakt te krijgen, zo voelt je nieuwe huis al snel als je thuis!

Don’t :

  • Probeer loslopende kinderen of huisdieren aan een oppas over te laten.
  • Haal alle spullen uit alle kasten en ladekasten.
  • Haal spullen op de kasten ook weg, vaak liggen er spullen op de kasten zelf.
  • Verhuisdozen te leeg laten, probeer deze helemaal te vullen.

Next PostRead more articles

Geef een reactie