Verhuizers gezocht!

Help! “Verhuizers gezocht” dat is vaak het eerste wat je roept tegen iedereen als je dat droomhuis hebt gevonden. Natuurlijk is het niet moeilijk om verhuizers te zoeken via internet. Er is immers genoeg aanbod. Maar zoeken naar een betrouwbaar verhuisbedrijf betekent niet dat je deze ook altijd vindt. Waarschijnlijk zoek je een verhuisbedrijf dat betaalbare diensten levert, flexibel is als het gaat om de verhuisdatum die je in gedachte hebt, het liefste in de omgeving van Den Haag is gevestigd en misschien wel het belangrijkste, waar je gewoon een goed gevoel bij hebt. Wij zijn zo’n verhuisbedrijf.  Wij proberen elke dag weer aan de wensen van onze klanten te voldoen. Wil je weten wat we voor jouw kunnen betekenen, neem dan contact op!   

Particuliere Verhuizingen

Het is eindelijk zover: je gaat verhuizen. Je hebt er veel zin in om van je nieuwe huis je thuis te maken. Er is nog maar één ding dat moet gebeuren: je hele inboedel verhuizen. Je hebt geen idee hoe je al die spullen soepel van het ene naar het andere huis krijgt. Geen paniek, Verhuisvoordeliger heeft al vele particuliere verhuizingen verzorgt in binnen en Buitenland. 

Laat je meubels gratis inwikkelen

Het is altijd weer een uitdaging: meubels verhuizen. Eerst moet je ze uit je oude huis zien te krijgen en dan wil je ook nog dat ze heel aankomen in je nieuwe huis. Als je ons particulier verhuisbedrijf inschakelt, regelen we dat allemaal. We wikkelen je meubels gratis in, zodat ze niet beschadigen. Je particuliere verhuizing uitbesteden scheelt je dus heel wat stress.

Je verhuizing precies hoe jij het wilt

Heb je een erfstuk dat we op een specifieke manier moeten vervoeren? Of heb je andere speciale wensen voor bepaalde meubels of verzamelingen, laat het ons weten. Bij Verhuisvoordeliger staan jouw wensen namelijk centraal. Laat van tevoren weten welke je wensen hebt, dan houden wij daar rekening mee.

Twijfel je toch om de hulp van ons verhuisbedrijf in te roepen, bijvoorbeeld omdat je bang bent voor schade? Dat is niet nodig. Onze verhuizers doen er alles aan om te voorkomen dat de inboedel beschadigt raakt. Helaas is dat niet altijd te voorkomen. Mocht er iets fout gaat, dan is het goed om te weten dat bij Verhuisvoordeliger je inboedel verzekerd is tot een bedrag van maar liefst 2,5 miljoen euro. 

De laagste prijs voor elke particuliere verhuizing

Een ander punt dat mensen vaak tegenhoudt om een particulier verhuisbedrijf in te schakelen, zijn de kosten. Het klussen, verbouwen en een nieuwe inrichting hebben soms al zoveel gekost, dat je liever zelf je verhuizing regelt. Bij ons hoef je je daar niet druk om te maken. Omdat we altijd de laagsteprijsgarantie hebben, kun je je particuliere verhuizing gerust aan ons overlaten. Je betaalt nooit te veel.

Schakel Verhuisvoordeliger in voor je verhuizing!

Besteed je je aandacht liever aan de inrichting van je nieuwe huis dan aan stressen voor de verhuizing? Vraag dan gratis een verhuisofferte aan. Als je vragen hebt of meer informatie wilt, bel of mail ons dan gerust even. We bespreken graag de mogelijkheden.

verhuizers gezocht