Zakelijke verhuizingen

Verhuisvoordeliger is gespecialiseerd in zakelijke verhuizingen door heel Nederland. We hebben al veel bedrijven geholpen om snel, efficiënt en zonder beschadigingen de inboedel en inventaris te verhuizen. Ons doel is ervoor te zorgen dat je bedrijf zo kort als mogelijk gesloten is.

Zakelijke verhuizingen

Opgeslagen kisten groot

waarom kiest u voor verhuisbedrijf verhuisvoordeliger?

Een kantoor, opslag, bedrijfshal verhuizen, We snappen dat je down time zo kort mogelijk moet zijn. Daarom verhuizen wij snel jouw inboedel en inventaris zodat je dezelfde dag weer kunt opstarten! Samen zijn de mogelijkheden bespreekbaar. Ook is het mogelijk om een verhuislift in te zetten en goederen tijdelijk op te slaan.

Verhuisofferte aanvragen

Ook bieden wij u losse transport aan, onze ervaren verhuizers beschikken over de kennis en ervaring om al uw zakelijke opdrachten goed uit te voeren. Uiteraard pakken we je inboedel zorgvuldig in zodat het tijdens het vervoer niet beschadigt kan worden. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan! Uw inboedel is via ons verzekerd tot een bedrag van 25.000,- euro. Je meest waardevolle spullen zijn bij ons altijd in goede handen.

OPSLAG

Iets meer tijd nodig voor de verhuizing? Geen probleem. We slaan je al je spullen veilig op tot het moment van je bedrijfsverhuizing. We hebben een geklimatiseerde ruimte met camerabewaking, zodat je inboedel en inventaris in dezelfde staat ons pand verlaten als waarin ze zijn binnen gekomen.

DEZE BEDRIJVEN GINGEN u VOOR