Zakelijke verhuizingen

Verhuisvoordeliger is gespecialiseerd in zakelijke verhuizingen door heel Nederland. We hebben al veel bedrijven geholpen om snel, efficiënt en zonder beschadigingen de inboedel en inventaris te verhuizen. Ons doel is ervoor te zorgen dat je bedrijf zo kort als mogelijk gesloten is.

Onze diensten

VERPAKKEN

VERHUIZEN

OPSLAG

ONZE EXPERTISES

SNELLE ZAKELIJKE VERHUIZINGEN

We snappen dat je down time zo kort mogelijk moet zijn. Daarom verhuizen wij snel jouw inboedel en inventaris zodat je dezelfde dag weer kunt opstarten!Samen met jou kiezen we de meest geschikte datum. Mocht dit in het weekend zijn (zelfs zondag is mogelijk) dan is dit geen enkel probleem voor ons.

CONTROLE

Voordat we je spullen verhuizen kijken we naar de huidige staat van je inboedel. Mocht er reeds een beschadiging zijn dan leggen wij dit vast. Uiteraard pakken we je inboedel zorgvuldig in zodat het tijdens het vervoer niet beschadigt kan worden. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan! Uw inboedel is via ons verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Je meest waardevolle spullen zijn bij ons altijd in goede handen.

OPSLAG

Iets meer tijd nodig voor de verhuizing? Geen probleem. We slaan je al je spullen veilig op tot het moment van je bedrijfsverhuizing. We hebben een geklimatiseerde ruimte met camerabewaking, zodat je inboedel en inventaris in dezelfde staat ons pand verlaten als waarin ze zijn binnen gekomen.

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR