Diensten bij verhuisvoordeliger

Naast verhuizen bieden wij meerdere diensten aan. hierbij kunt u denken aan transport van meubels, meubels liften via het raam of balkon door middel van een verhuislift, het demonteren en monteren van meubels en nog veel meer.

Onze dienstverlening heeft zich uitgebreid zodat we meer voor onze klanten  kunnen betekenen. 

Naast het verhuizen alleen bieden wij ook transportservice, opslagruimte, verhuisliftservice en ontruimingen aan.

Ook zijn wij beschikbaar voor zakelijke opdrachten, zowel groot als klein. Zo hebben wij grote klanten ontzorgd van hun verhuizingen zoals Louwman en vele andere bedrijven.

 

Onze diensten

verhuizen Den Haag

Verhuizen

Verhuisbedrijf Verhuisvoordeliger is gespecialiseerd in het verhuizen van uw inboedel. Wij hebben echte vakmannen  die weten hoe ze het meest efficiënt uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Opgeslagen kisten

opslag

Het is mogelijk om uw inboedel voor korte maar ook langere periodes op te slaan in onze loods. Ook is deze  geklimatiseerd waardoor temperatuur en vochtigheid constant op het zelfde niveau zitten.

Verhuisvoordeliger team voor bus

Zakelijke verhuizingen

Zakelijke verhuizingen zijn voor ons ook geen uitzondering, wij werken samen met een aantal grote bedrijven waarmee wij regelmatig opdrachten voor uitvoeren. 

Laden en lossen uit verhuisbus

Verhuislift

Voor studenten is verhuisvoordeliger de beste keus. Door onze lage tarieven zijn de verhuizingen die we uitvoeren ook voor studenten betaalbaar.

Pas verhuisd echtpaar

senioren verhuizing

Voor ouderen is het logisch dat er meer zorg word gegeven, hierbij kunt u denken aan dat wij de spullen inpakken en uitpakken voor de klant en dat wij de elektronische apparaten weer aansluiten zoals voorheen. 

Verhuisbus inladen

Transportservice

Verhuisvoordeliger doet ook verhuizingen internationaal. Verhuist u naar Nederland of juist andersom dan bent u hier bij het juiste adress.