Verhuisbedrijf Rijswijk

De keuze voor een verhuisbedrijf Rijswijk is zeer groot. Maar geen verhuisbedrijf kan tippen aan Verhuisvoordeliger. Ons verhuisbedrijf biedt particulieren en zakelijke verhuizingen maar ook het (tijdelijk) opslaan van inboedel en het verhuren van een verhuislift. En dit alles doen we tegen scherpe prijzen. Alles weten wat ons verhuisbedrijf in Rijswijk voor jou kan betekenen? Lees dan verder of bel of mail ons met je vragen.

Buiten Rijswijk zijn we ook actief in Leidschendam, Nootdorp en Voorburg.

verhuizen-Den-Haag

Particuliere verhuizingen

Ieder verhuisbedrijf in Rijswijk doet particuliere verhuizingen, maar wat maakt Verhuisvoordeliger speciaal? Wij doen niet zomaar even snel de particuliere verhuizing. Wij behandelen jouw spullen alsof het onze eigen spullen zijn. Hierdoor weet je zeker dat we voorzichtig zullen omgaan met de spullen. Bovendien pakken we je spullen gratis in om ze nog beter te beschermen tijdens de gehele verhuizing. Hierdoor kun je met een gerust hart ons verhuisbedrijf in Rijswijk aan de slag laten gaan. Jij je kan ondertussen helemaal richten op het inrichten van je nieuwe huis. Door te kiezen voor Verhuisvoordeliger zul je minder stress ervaren tijdens het verhuisproces en kun je meer genieten van de fijne dingen die hierbij komen kijken.

Zakelijke verhuizingen

Naast de vele particuliere verhuizingen doen we als verhuisbedrijf in Rijswijk ook zakelijke verhuizingen. Ook bij deze verhuizingen behandelen we de inboedel en inventaris alsof deze van onszelf is. We begrijpen als geen ander dat er bij sommige spullen meer voorzichtigheid is geboden dan bij andere, daarom letten we hier altijd goed op. Bovendien kunnen we de spullen gratis inwikkelen om ze te beschermen tegen onverwachte stoten en vallen. Bovendien hebben we een zeer ruime verzekering mocht er iets tegen verwachting in tot beschadigen tijdens de werkzaamheden van ons verhuisbedrijf in Rijswijk. Net als onze particuliere verhuizingen voeren we de zakelijke verhuizingen uit tegen een uitzonderlijk scherp tarief.

Extra diensten van ons verhuisbedrijf Rijswijk

Het pure verhuizen is niet de enige dienst die we als verhuisbedrijf Rijswijk aanbieden. Bij Verhuisvoordeliger kun je namelijk ook terecht voor (tijdelijke) opslag van de inboedel als dit nog niet terecht kan op het nieuwe adres. Deze opslag is geklimatiseerd en beschikt over 24/7 camerabewaking.

Daarnaast is het ook mogelijk om een verhuislift te huren van ons verhuisbedrijf. Zo kun je eenvoudiger zware inboedel, zoals een piano, witgoed of kasten, van boven naar beneden en andersom verhuizen. Zo bespaar je veel tijd en voorkom je eventuele gevaarlijke situaties op een trap.

Kiezen voor Verhuisvoordeliger

Wil je een voordelig verhuisbedrijf in Rijswijk? Kies dan voor Verhuisvoordeliger, het woord voordelig zit niet voor niets in onze naam! Je kunt bij ons terecht voor zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Daarnaast kunnen we je inboedel veilig opslaan als je nog niet alle ruimte hebt voor (een gedeelte van) je inboedel. Nog makkelijker verhuizen? Ga dan voor het huren van onze verhuislift. Wil je weten wat een verhuizing met ons verhuisbedrijf in Rijswijk kost voor jouw situatie? Pak dan de telefoon of mail ons! Natuurlijk kun je ook eenvoudig een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Zo krijg je gelijk inzicht in de mogelijke kosten. Nog vragen? We staan klaar om deze allemaal te beantwoorden.

Vraag nu vrijblijvend je voordelige offerte aan!