Verhuisbedrijf Rijswijk

Een snel, goedkoop en klantvriendelijk verhuisbedrijf uit Rijswijk inschakelen? Verhuisvoordeliger helpt je verder! Sinds jaar en dag verhuizen wij zowel particulieren als bedrijven met verhuizingen van én naar Rijswijk. Stiptheid, zorgvuldigheid en resultaatgerichtheid staan daarbij hoog in het vaandel. Vele mensen zijn jou al voorgegaan en zijn dan ook erg tevreden met het werk wat ons verhuisbedrijf heeft geleverd. Meer weten over de mogelijkheden en kosten bij Verhuisvoordeliger? En wil je ons verhuisbedrijf uit Rijswijk inschakelen voor het transporteren van jouw inboedel? Vul het formulier onderaan deze pagina in, of bel ons vandaag nog op!

Buiten Rijswijk zijn we ook actief in LeidschendamDen HaagNootdorp en Voorburg.

verhuizen bordje

Multi-inzetbaar verhuisbedrijf Rijswijk

Ons verhuisbedrijf biedt de meest goedkope en flexibele verhuisdiensten van Rijswijk en omstreken. Zo kun je onze verhuisservice inschakelen voor iedere mogelijke verhuizing en ieder mogelijk transport. Zo hebben wij een ruime ervaring in diverse soorten verhuizingen, transporten en ontruimingen, waardoor we jouw inboedel altijd schadeloos van A naar B krijgen, of van B naar A natuurlijk!

Schadevrije verhuizing van onze verhuisservice in Rijswijk

Rijswijk is de laatste eeuw flink gegroeid. Toch heeft de stad een relatief oude binnenstad, met ouderwetse panden, bovenwoningen en krappe straten. Het is allemaal niet zo handig als tegenwoordig. Toch hoef je je ook hier geen zorgen te maken om jouw inboedel met onze verhuisservice. De ervaren verhuizers van ons verhuisbedrijf zorgen namelijk dat jouw spullen met fluwelen handschoenen worden aangepakt en dat alles schadevrij wordt vervoerd. Van jouw oude huis naar de verhuiswagen, en van de verhuiswagen naar jouw nieuwe onderkomen. Dit geldt niet alleen voor verhuisdozen, maar ook voor die oude piano, een zware wasmachine of die eikenhouten kast die niet uit elkaar kan. En het mooiste is, door onze ruime ervaring kan ons verhuisbedrijf dit tegen zo laag mogelijke kosten bieden. Een verhuisbedrijf voor Rijswijk en omstreken, in te schakelen voor talloze klussen:

 • Bedrijfsverhuizingen
 • Particulier verhuizen
 • Seniorenverhuizing
 • Spoedverhuizingen
 • Woningontruimingen
 • Overige transportdiensten

Volledige ontzorging en service van ons verhuisbedrijf in Rijswijk

Zoals gezegd pakt ons verhuisbedrijf uit Rijswijk jouw spullen met fluwelen handschoenen aan en wordt jouw inboedel met zorg behandeld. Wil je zorgeloos en goedkoop verhuizen, dan zijn vakmanschap en ervaren verhuizers een must. Onze verhuizers worden dan ook regelmatig aan diverse kwaliteitscontroles onderworpen. Daarbij overleggen wij regelmatig met het team hoe wij de verhuizing nog soepeler kunnen laten verlopen. De basis van ons verhuisbedrijf zijn onze vakkrachten. Maar toch is er ook aan materiaal absoluut geen tekort: 

 • Kwalitatieve verhuiswagens, voorzien van hydraulische laadkleppen en vermogen. Daarbij voldoende m3 inhoud en de juiste afmetingen om ook door de kleinste straatjes van Rijswijk heen te kunnen.
 • Alles om jouw inboedel schadeloos te kunnen vervoeren. Behalve zorg en aandacht tijdens het sjouwwerk, hebben onze verhuizers de beschikking over voldoende materiaal. Denk aan steekwagens, verhuisdekens, seal- en wikkelfolie, spanbanden en de hoogste kwaliteit verhuisdozen.
 • Ook in Rijswijk zijn er veel woningen die op een ouderwetse manier zijn gebouwd en dus niet handig zijn ingericht. Ook kan het zijn dat er monumentale panden zijn waar niks gedemonteerd mag worden. In dat geval biedt het raam uitkomst en kan het personeel van ons verhuisbedrijf door middel van een verhuislift (die tot wel 6 verdiepingen hoog kan) er alsnog voor zorgen dat groot meubilair verplaatst kan worden. 

Efficiënt en flexibel verhuizen in Rijswijk

Ook bij jouw verhuizing van of naar Rijswijk zal niet alles zoals vooraf gepland gaan. Het is daarom noodzaak dat jouw verhuisbedrijf flexibel genoeg is. Dat is bij Onze verhuisdienst ook het geval, naast dat we budgettechnisch werken. Heb je daarom wat minder te besteden en is jouw budget wat lager? Wij hanteren geen standaard tarieven, maar denken met je mee. Zo kunnen wij bijvoorbeeld alleen het transporteren van jouw inboedel verzorgen, waarbij je zelf het in- en uitpakken verzorgt. In een middelgrote stad als Rijswijk, met zowel oud- als nieuwbouw, is vrijwel iedere woning dan ook anders. We kunnen daarom voor ieder huis een passend kostenplaatje bedenken, afgestemd op jouw budget en de grootte van jouw inboedel. Daarbij verhuist ons verhuisbedrijf in alle wijken van Rijswijk, zoals: 

 • Cromvliet en Leeuwendaal
 • Oud Rijswijk, Bomenbuurt, Welgelegen, Rembrandtkwartier en Havenkwartier
 • Hoornwijck & Broekpolder
 • Julianapark, Huis te Lande en Te Werve
 • de Plaspoelpolder
 • Spoorzicht, Kleurenbuurt, Artiestenbuurt en het Stationskwartier
 • de Muziekbuurt en het Wilhelminapark
 • Overvoorde, Strijp, de Presidentenbuurt en de Ministerbuurt
 • Stervoorde, Eikelenburg en de Hoekpolder
 • Sion, Elsenburg, Pasgeld, ’t Haantje en het nieuwe RijswijkBuiten
 • Kraayenburg en Vrijenban

Verhuisservice Rijswijk met lage kosten

Iedereen, ook in Rijswijk, moet een professioneel en goedkoop verhuisbedrijf in kunnen schakelen. Niet iedereen heeft hierbij het budget om alles maar te kunnen laten doen. Om ervoor te zorgen dat ook jij goedkoop kunt verhuizen, richten wij onze verhuizingen op een zo efficiënt mogelijke manier in, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Goedkoop verhuizen zit hem namelijk niet in het uurloon, maar in het aantal uur dat nodig is voor een verhuizing. Zo is ons verhuisbedrijf op papier misschien niet de goedkoopste van Rijswijk, maar onderaan de streep zijn de kosten wel het laagst. Vul daarom direct het formulier hieronder in! Onze verhuisdienst komt er dan zo spoedig mogelijk bij je op terug!

Verhuisvoordeliger, jouw verhuisbedrijf uit Rijswijk!

Vraag nu vrijblijvend je voordelige offerte aan!