Verhuisbedrijf Westland

Verhuisvoordeliger is hét verhuisbedrijf in Westland. Onze vakmannen zorgen ervoor dat jouw verhuizing in, van of naar het Westland zo soepel mogelijk verloopt. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken en kun jij je richten op de leuke kanten van het verhuizen zoals de nieuwe inrichting. Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Naast Westland kun je Verhuisvoordeliger ook inschakelen in Hoek van Holland, Naaldwijk en Wateringen.

verhuizen-Den-Haag

Particuliere verhuizingen

Een van de meeste verhuizingen die we doen zijn de particulieren verhuizingen. Een betrouwbaar verhuisbedrijf Westland is niet heel moeilijk om te vinden, kies gewoon voor Verhuisvoordeliger. Onze verhuizers zetten zich elke dag weer volledig in om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Een van de grootste uitdagingen bij een verhuizing, is het verhuizen van meubels zonder beschadigingen. Allereerst moet je ze heel uit je huis krijgen en vervolgens moeten ze ook weer zonder beschadiging aankomen op het nieuwe adres. Kies je voor ons verhuisbedrijf uit Westland, dan wikkelen we je meubel gratis in. Hiermee voorkomen we beschadigingen mocht je meubel toch ergens tegenaan komen. Je verhuizing uitbesteden aan een professioneel verhuisbedrijf voorkomt veel stress en zorgt dat jij je bezig kan houden met leuke dingen. Bovendien bieden wij onze diensten aan voor een zeer voordelig tarief. Weten wat jouw particuliere verhuizing zou kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Zakelijke verhuizingen

Als verhuisbedrijf in Westland zijn we ook veel actief als het gaat om zakelijke verhuizingen. We hebben al vele bedrijven geholpen met een snelle en efficiënte verhuizing zonder dat de inboedel en de inventaris een beschadiging hebben opgelopen. Ons doel van de zakelijke verhuizing is om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf maar zo kort mogelijk gesloten hoeft te zijn. Het is logisch dat de down time van je bedrijf zo kort mogelijk moet zijn. Daarom is het mogelijk dat ons verhuisbedrijf in Westland snel jouw inboedel en inventaris dezelfde dag verhuist zodat je gelijk weer kunt opstarten. In overleg kiezen we de meest geschikte datum voor jouw zakelijke verhuizing. Dit kan ook in het weekend en ook op zondag. Wij doen altijd een inventarisatie om zeker te zijn dat de inboedel niet beschadigd. Komt er iets toch beschadigd aan of gaat er iets mis tijdens de verhuizing? Dan hoef je niet bang te zijn voor onverwachte kosten. Bij ons is de inboedel namelijk verzekerd tot een bedrag van 2,5 miljoen euro. Zo zijn zelfs je meest waardevolle spullen in goede handen. Bovendien hebben we zo goed als nooit de verzekering aan hoeven spreken omdat we alles zo zorgvuldig verhuizen. Kunnen nog niet alle spullen op het nieuwe adres terecht? Dan kun je ook kiezen voor opslag bij ons verhuisbedrijf in Westland.

Extra diensten van ons verhuisbedrijf Westland

Naast de verschillende verhuizingen bij ons verhuisbedrijf uit Westland kun je bij ons ook terecht voor het huren van een verhuislift of het opslaan van je inboedel als het nog niet mogelijk is om dit allemaal naar het nieuwe adres te brengen. 

Bij de opslag waarborgen wij de veiligheid van de spullen. Wij bieden een geklimatiseerde opslaglocatie die 24/7 camerabewaking in en rond het pand heeft. Bovendien gebruiken we stevige opslagkisten en wordt alles wekelijks geïnspecteerd door onze kwaliteitsmanagers. De opslag is voor zowel korte als lange termijn beschikbaar.

Een verhuislift huren van ons verhuisbedrijf uit Westland zorgt ervoor dat je niet meer met zware spullen hoeft te sjouwen op trappen. Zo kun je eenvoudig zware spullen zoals piano’s, witgoed, kluizen, grote kasten, bankstellen en bedden verhuizen. Meer informatie over het huren van de verhuislift? Neem dan contact met ons op of lees op de pagina over de verhuislift.

Kiezen voor Verhuisvoordeliger

Verhuisvoordeliger is het verhuisbedrijf in Westland voor zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Bovendien kunnen we ook tijdelijk je inboedel opslaan of helpen we met het verhuizen van zware spullen door middel van onze verhuislift. Wil je meer weten over onze diensten, ons inhuren of weten wat jouw verhuizing kost? Neem dan direct contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Vraag nu vrijblijvend je voordelige offerte aan!