Verhuisbedrijf Voorburg

Verhuisvoordeliger is hét verhuisbedrijf in Voorburg en omgeving van Den Haag. Wij zijn in te schakelen voor vele soorten verhuizingen zoals senioren verhuizingen, zakelijke verhuizingen maar ook internationale verhuizingen en het verhuizen van studenten. En dit allemaal doen we voor een zeer scherp tarief. Meer weten over deze diensten? Neem dan contact met ons op of lees hieronder verder.

Buiten Voorburg is ons verhuisbedrijf ook actief in Rijswijk, Leidschendam en Nootdorp.

verhuizen-Den-Haag

Soorten verhuizingen

Zoals gezegd doen we bij ons verhuisbedrijf in Voorburg verschillende verhuizingen. Doordat wij al vele jaren ervaring hebben, weten we precies hoe we elke verhuizing aan moeten pakken voor de meest soepele en efficiënte ervaring. Zo kun je bij ons terecht voor verschillende soorten particulieren verhuizingen zoals de gewone verhuizing maar ook senioren en studentenverhuizing. Waarom wij geschikt zijn voor een studentenverhuizing? Onze tarieven liggen zo laag dat ook studenten ons in kunnen schakelen. Onze verhuizers beschikken over veel ervaring en laten daarom iedere verhuizing soepel verlopen.

Ook voor zakelijke verhuizingen ben je bij ons aan het juiste adres. Bovendien is het mogelijk om in het weekend met ons te verhuizen zodat je zo min mogelijk oponthoud ondervindt met je bedrijf. Hier meer over weten? Neem dan contact met ons op!

Extra diensten van ons verhuisbedrijf Voorburg

Naast de verschillende verhuizingen bij ons verhuisbedrijf in Voorburg kun je bij ons voor nog meer terecht. Zo bieden wij een geklimatiseerde opslag met constante temperatuur en vochtigheid en 24/7 camerabewaking voor het opslaan voor korte of langere periode. Ideaal voor als er in het nieuwe huis of kantoor nog niet alle ruimte is voor de gehele inboedel. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons een verhuislift te huren. Bij de huur zit ook een operator van ons verhuisbedrijf in Voorburg inbegrepen zodat het verplaatsen van de zware spullen met de verhuislift veilig verloopt. Een verhuislift maakt het verplaatsen van zware inboedel zoals witgoed of kasten een stuk eenvoudiger.

Kiezen voor Verhuisvoordeliger

Als je wilt gaan voor een voordelig verhuisbedrijf in Voorbrug dat topkwaliteit verhuizingen levert, dan kies je voor Verhuisvoordeliger. Wij staan klaar voor iedere soort verhuizing en wikkelen gratis (!) je spullen in om ze extra te beschermen tijdens het transport van het oude naar het nieuwe adres. Dit doen we bij zowel particuliere als zakelijke verhuizingen. Bovendien kun je bij ons ook terecht voor het opslaan van een gedeelte van je inboedel als je nog niet alles kwijt kunt. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een van onze diensten? Neem dan contact op met ons verhuisbedrijf in Voorburg via de telefoon of mail of vul direct het offerteformulier in voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Vraag nu vrijblijvend je voordelige offerte aan!