Verhuisbedrijf Delft

Verhuisvoordeliger is dé keuze als je op zoek bent naar een verhuisbedrijf in Delft. Wij bieden particuliere en zakelijke verhuizingen tegen een zeer scherp tarief. Bovendien kun je bij ons ook terecht voor het (tijdelijk) opslaan van je inboedel in beveiligde ruimtes of het huren van een verhuislift. Meer weten over wat ons verhuisbedrijf in Delft voor jou kan doen? Bel of mail ons, of lees hieronder verder.

Buiten Delft zijn we ook actief in Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Hellevoetsluis.

verhuizen-Den-Haag

Particuliere verhuizingen

Natuurlijk doet ieder verhuisbedrijf in Delft aan particuliere verhuizingen, maar Verhuisvoordeliger pakt dit net wat anders aan. Wij wikkelen namelijk gratis alle spullen in en gaan er mee om alsof het onze eigen spullen zijn. Dit betekent dat we met meer voorzichtigheid te werk gaan omdat we meer verantwoordelijkheid voelen. Maar toch werken we zo snel en efficiënt mogelijk om de verhuizing zo kort mogelijk te laten duren. Wij begrijpen maar al te goed dat een verhuizing veel stress oplevert. Daarom nemen wij dit graag uit handen zodat jij je kan richten op de leuke dingen van het verhuizen. Verhuisvoordelig maakt jouw verhuizing minder stressvol tegen een scherp tarief.

Zakelijke verhuizingen

Particuliere verhuizingen zijn niet de enige soort die wij als verhuisbedrijf Delft doen. Wij helpen ook bedrijven met zakelijke verhuizingen. Als bedrijf wil je zo min mogelijk down time. Daarom is het bij ons mogelijk om ook op zaterdag of zondag te verhuizen. Zo kun je doordeweeks gewoon aan het werk blijven en op maandag aan de slag op het nieuwe adres. Hiermee kan jouw bedrijf of organisatie gewoon doorgaan met het uitvoeren van alle werkzaamheden. Ondanks dat wij zeer voorzichtig zijn met het verhuizen van jouw inventaris en inboedel, kan het onverhoopt toch gebeuren dat er iets beschadigt of stuk gaat. Gelukkig hebben we als verhuisbedrijf in Delft een verzekering die tot een zeer hoog bedrag vergoedt. Je hoeft je hier dus geen zorgen om te maken. Een zakelijke verhuizing voor een scherp tarief? Kies voor Verhuisvoordeliger.

Extra diensten van ons verhuisbedrijf Delft

De particuliere en zakelijke verhuizingen zijn niet de enige diensten van ons verhuisbedrijf in Delft. Wij bieden ook de (tijdelijke) opslag van de inboedel of een gedeelte hiervan en het huren van een verhuislift. Onze opslagruimtes zijn 24/7 bewaakt met camerabewaking. Bovendien wordt er iedere week een inspectie uitgevoerd door de kwaliteitsmanager. Moet je zware spullen van een eerste, tweede of derde etage, of nog hoger, verhuizen? Dan kun je natuurlijk alles tillen over de trappen met mogelijk gevaarlijke situaties. Of je kiest voor de verhuislift van ons verhuisbedrijf in Delft. Zo kun je sneller de zware spullen naar beneden brengen en weer naar boven op het nieuwe adres. Bovendien voorkom je mogelijk gevaarlijke situaties door het tillen van zware inboedel op trappen.

Kiezen voor Verhuisvoordeliger

Verhuizen met een voordelig verhuisbedrijf in Delft? Kies dan voor Verhuisvoordeliger. Bij ons kun je terecht voor particuliere en zakelijke verhuizingen, ook met verhuislift. Zo kun je efficiënter en sneller verhuizen. Is er nog niet voldoende plek voor je gehele inboedel? Dan kun je deze bij ons op laten slaan in de beveiligde ruimtes. Meer weten over een van onze diensten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of bel of mail ons met al je vragen.

Vraag nu vrijblijvend je voordelige offerte aan!