Verhuisbedrijf Wassenaar

Als goedkoop verhuisbedrijf in Wassenaar is Verhuisvoordeliger al lange tijd actief. Wij hebben al vele verhuizingen in Wassenaar en de gehele omgeving verzorgd. Onze verhuisservice is in te zetten voor diverse soorten verhuizingen, van het verhuizen van studenten tot aan zakelijke en internationale verhuizingen. Alles weten over onze verhuisdiensten? Je leest het hieronder! Neem anders simpelweg contact op met de verhuizers van ons verhuisbedrijf in Wassenaar.

Buiten Wassenaar kun je bij onze verhuisdienst ook terecht voor verhuizen in Zoetermeer, Gouda, Pijnacker, Scheveningen en Voorschoten.

verhuizen bordje

Soorten verhuizingen van ons verhuisbedrijf Wassenaar

Bij Verhuisvoordeliger als verhuisbedrijf in Wassenaar kun je aankloppen voor verschillende soorten verhuizingen. Zo doen we onder andere particuliere, senioren en zakelijke verhuizingen. Maar door onze scherpe tarieven zijn wij ook prima in te schakelen voor studenten. Ga je naar het buitenland verhuizen of kom je juist terug naar Nederland? Ook voor internationale verhuizingen draaien onze verhuizers hun hand niet om. Ons verhuisbedrijf in Wassenaar beschikt over veel kennis en ervaring. Mede hierdoor is het voor ons eenvoudig om de meeste verhuizingen soepel en snel te laten verlopen. Om jouw inboedel zo goed mogelijk te beschermen tijdens het transport wikkelen we het ook nog eens gratis voor je in. Hierdoor is de kans echt minimaal dat er iets beschadigd raakt. 

Doordeweeks geen tijd voor de verhuizing of wil je met de zakelijke verhuizing zo min mogelijk down time veroorzaken? Goed nieuws! Bij ons verhuisbedrijf in Wassenaar is het ook mogelijk om de verhuizing in het weekend te plannen. Een andere extra verhuisdienst die wij verlenen is het in- en uitpakken van de inboedel bij de seniorenverhuizingen. Bovendien beschikken we ook over de juiste kennis om elektrische apparaten zoals televisies en dergelijke aan te sluiten op de juiste plek. Zo ontzorgen we je met onze verhuisservice zoveel mogelijk.

Extra diensten van ons verhuisbedrijf Wassenaar

Ons verhuisbedrijf in Wassenaar biedt naast de pure verhuisdiensten nog meer aan. Zo hebben wij een ruime opslag met 24/7 camerabewaking. Hier kun je jouw inboedel voor korte of lange tijd opslaan als er nog geen plek in het nieuwe adres is en je wel al het oude adres moet verlaten. Om te zorgen dat alle spullen die in de opslag zo goed mogelijk worden bewaard is de ruimte geklimatiseerd. Dit houdt in dat de temperatuur en vochtigheid constant op hetzelfde niveau zitten.

Als professioneel verhuisbedrijf in Wassenaar kan je natuurlijk niet zonder verhuislift. Deze kun je bij Verhuisvoordeliger ook los huren. Wil je grote zware spullen zoals witgoed eenvoudig naar beneden halen? Dan kun je gebruik maken van onze verhuislift. Dit maakt het allemaal een stuk makkelijker en sneller.

Kies voor onze verhuisservice in Wassenaar

Een voordelig verhuisbedrijf in Wassenaar? Dat is Verhuisvoordeliger. Bovendien kun je bij ons terecht voor vele verschillende verhuizingen én wikkelen we gratis jouw inboedel in voor extra bescherming tijdens het transport van het oude naar het nieuwe adres. Je spullen tijdelijk even ergens opslaan? Dat kan in onze opslag. Je spullen eenvoudig van een verdieping naar de begane grond? Huur dan onze verhuislift. Zoals je kunt lezen zijn er veel mogelijkheden bij ons verhuisbedrijf in Wassenaar. Wil je gebruikmaken van een of meerdere van deze verhuisdiensten of meer informatie? Neem dan contact op met onze verhuizers in Wassenaar of vraag gratis een offerte aan!

Vraag nu vrijblijvend je voordelige offerte aan!